Ikoner_produkter-01.jpg

FOTO

Jeg kan fange lige netop de billeder, du ønsker. Jeg har ingen dogmer, men er særligt dygtig til at få både energi og bevægelse ind i billederne.

Ikoner_produkter-02.jpg

VIDEO

Jeg er vild med at fortælle historier gennem levende billeder. Jeg er en one-man-army, holder omkostningerne nede, og leverer fra koncept til færdigklippet film.

 
 
Ikoner_produkter-07.jpg

Drone fotografi

Video fra drrone giver altid videoerne det sidste touch. Jeg laver også særksilte droneopgaver, og ejer og driver www.mingaardfraluften.dk

Podcasts

Jeg er fan af podcasts. Nogle vil nok kalde mig en nørd – både som lytter og producent. Jeg leverer koncept, optagelse, redigering og klip.

Ikoner_produkter-05.jpg

motrorjournalistik

Jeg ved meget om biler. Den viden bliver omsat til journalistik, når jeg tester biler og motorcykler for bl.a. Bilmagasinet, Børsen og Biltorvet.dk.

Ikoner_produkter-06.jpg

Koncept og idé

Jeg har mange års erfaring som Art Director fra reklamebranchen. Derfor kan du være sikker på, at ideerne er skarpe, inden de eksekveres.

 

Dem, der ved noget særligt. Dem, der kan noget vildt. Dem, der har noget på hjerte. Når jeg portrætterer mennesker, vil jeg gerne fange alle facetter. Derfor holder jeg af at bruge omgivelserne som medfortæller. Det kan være en håndværkers værksted, professorens rodede kontor eller mellemlederens vej til arbejde.

 
 

Om det er designet, lyden eller farten, ved jeg ikke, men biler gør bare noget ved mig. Som fotograf kræver de fuld fokus. Der skal holdes styr på både reflekser og lys, mens den rette location også skal findes, for den er (næsten) lige så vigtig som bilen. Jeg har mange års erfaring med at skyde billeder og videoer for både importører, bureauer og magasiner.

 

 
 

Forbrugerne forventer, at virksomhederne kommunikerer med dem. Som virksomhed er kunsten at få fortalt sin historie, så den bliver vedkommende for målgruppen. Jeg har stor erfaring med at fortælle netop dén historie gennem både koncept, billeder, video og podcast.

 
 

Sportsmænd – og kvinder i aktion er først og fremmest dragende. Dernæst er de fotogene. Adrenalinen, spændingen, tempoet. Jeg har stor erfaring med at fange det hele i både billeder og video.

 

 

CASES OG HELE BILLEDSERIER

 

case_thumbs_0001_Layer Comp 2.jpg

CASE – VIDEO OG KONCEPT

DANMARK BOLIG DYSTEN

case_thumbs_0002_Layer Comp 3.jpg

CASE – PODCAST

LEDERLØFTET - PODCAST- KONCEPT TIL CBS

case_thumbs_0000_Layer Comp 1.jpg

CASE - FOTOS

PRESSEKIT TIL KIA DANMARK

case_thumbs_0004_Layer Comp 5.jpg

Case – Skribent

ARtikler om bilstof

case_thumbs_0005_Layer Comp 6.jpg

Hel billedserie

Mercedes-benz x-klasse

case_thumbs_0006_Layer Comp 7.jpg

hel billedserie

illustrattive billeder til
sikkerdigital.dk

CAse - foto og rejsefeature

THE MUSTANG

Skærmbillede 2019-04-23 kl. 11.31.49.png

Case - Content Video

præsentationer af
CBS Masteruddannelser

KUNDER JEG ARBEJDER FOR

Logocollage.png
Lars_k_1.jpg

HVEM ER JEG 

Det startede som Art Director på de københavnske reklamebureauer. Her udviklede jeg koncepter og eksekverede dem gennem grafiske designs, tekster, billeder eller videoer. Efterhånden blev jeg mere og mere optaget af at stå bag kameraet. I dag er min spidskompetence at udvikle storylines, fortælle dem gennem kameraet og færdiggøre dem i klipperummet. 

Med en baggrund som Art Director forstår jeg vigtigheden af god kommunikation. Jeg betegner mig som en kreativ generalist, der er skarp til koncepter, har gode ideer, tænker i strategiske budskaber og ikke blot æstetiske finesser.

Konceptudvikling, foto, video eller podcast.

Lad os tales ved.