POSITIVE HISTORIER FRA ALMENE BOLIGER

Mange forbinder almene boliger med ghettoer og socialt udsatte områder. Selvom det kan være rigtigt nogle få steder i de store byer, så er størstedelen af de almene boligselskaber fredelige og skønne steder med boliger af god kvalitet. Den historie er DanmarkBolig sat i søen for at fortælle.

Stills_DB_Dysten_Aarhus_044.jpg
Stills_DB_Dysten_Aarhus_033.jpg
 
 

HAMMERSLAG MED
ALMENE BOLIGER

DanmarBolig-dysten blev udviklet, hvor vi sætter Emil Thorup og Pelle Hvenegaard stævne, for at udfordre deres fordomme om almene boliger og ikke mindst en konkurrence, hvor de dyster om hvem der kan gætte den rigtige husleje på de lejligheder de besøger. Samtidig blev det også en øjenåbner for de to deltagere, for almene boliger sagtens kan være spændende og gode boliger.

Sæson 1 blev produceret i efteråret 2017, hvor de var på besøg i Nyborg og Vordingborg. I 2018 producerede vi sæson 2, hvor de besøgte studieboliger i Aarhus.

 


CASES FRA BEBOERNE

Derudover har jeg har lavet casevidoer fra forskellige boligforeninger og fortalt om helt almindelige danskeres forhold til deres hjem. Her fortæller de om lys, luft og ikke mindst fælleskabet i de almene boligforeninger.

Kampagnen er lavet for kommunikationsbureauet Advice.